De ce sa alegem gama noua de pigmenti profesionali Biotek

Anul acesta prin magazinul online #elizanaeacademy si #academiademicropigmentare, am oferit tehnicienilor PMU, ultima gama de pigmenti produsa de brandul Biotek. Gama noua de pigmenti a revolutionat iarasi piata, incluzand tehnologia COATING la nivel molecular al particulelor de pigment, care nu mai sunt agresate de ph-ul usor acid al corpului astfel ca nu mai vireaza. Sunt recomandati in lucrari de micropigmentare si de microblading. Pigmentul este imbuteliat in recipienti in vid cu dop si sistem fara picatura de retur. Deci nu mai oxideaza in contact cu aerul deci se foloseste si la ultima picatura de produs. Sunt garantati 5 ani datorita sterilizarii prin iradiere cu raze gama. Sunt produse originale, create si incarcate in laboratoarele Biotek. Sunt de 7 si 18 ml, atat pentru cei care doresc sa ii testeze fara a plati un pret mare la 7ml pentru un produs certificat profesional, cat si la 18 ml pentru tehnicienii care au lucrari multiple.

http://www.elizanaeacademy.ro

http://www.academiademicropigmentare.ro

tel. 0727849717

Vrei o schimbare?

Investeste in tine si in pasiunea ta, iar un vis va deveni realitate!

Eliza Nae Academy iti ofera aceasta oportunitate.

Cu toții avem idei geniale, însa ne trebuie curaj să le punem în aplicare, iar diferența dintre eșec și succes este ACȚIUNEA!

În lipsa acesteia, ideile noastre rămân doar idei care nu se materializeaza.
Noi aducem împreună oamenii pasionaţi de beauty ,ii cursam, ii indrumam şi îi sprijinim în căutarea si realizarea momentelor de triumf.

Astăzi ENAcademy reprezintă partenerul deplin, mereu alături de incepatori dar si de cei mai pasionaţi experţi în domeniul infrumusetarii .
ENAcademy este un partener care înțelege cum să inspire prin educație.
Academia Eliza Nae înseamnă excelență. Și așa suntem recunoscuti.
Pentru mai multe detalii despre cursurile ENAcademy și despre cum poți să ai produsele noastre profesionale la tine în studio, click aici: https://www.elizanaeacademy.ro/cursuri-pmu

Despre

ENAcademy este furnizorul de cursuri profesionale in: micropigmentare sprancene-buze-pleoape-areole-scalp-vitiligo-cicatrici, extensii de gene, stilizare sprancene, laminare gene si sprancene, frizerie-coafor, manichiura-pedichiura, cosmetica,machiaj.

Impressum

ENAcademy este un brand de produse profesionale pentru microdermopigmentare și este distribuit oficial în România de SC Ellisse Clinique SRL, cu sediul social in Slobozia, Sudului 1.


Pentru detalii despre produsele profesionale Biotek, LaBina, Pigment Killer, SKINFIX, dar și alte informații accesați site-ul :

https://www.elizanaeacademy.ro   sau contactați Consultantul Comercial ENAcademy de pe zona dumneavoastră la numerele de contact: 0727849717 / 0721531269

CURSURI, PRODUSE DE MICROPIGMENTARE sau PROCEDURI PROFESIONALE:
Cursuri –  https://www.elizanaeacademy.ro/cursuri-pmu
Microblading – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/microblading-3
Micropigmentare – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/micropigmentare-2
Aparate PMU – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/aparate-pmu-7
Pigment Killer – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/pigment-killer-29
Skinfix – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/skinfix-30

Servicii – https://biotek-romania.com/servicii/

Focus te Specializeaza

Descriere FOCUS

CONCENTRATI-VA PE CURS CU O SINGURA TEHNICA.

Durată: 1 zi Cost: 250/350 € + TVA (în funcție de tipul cursului)
Numărul de participanți: Max 4
Echipamente: Asigurate în întregime pe durata cursului (gama profesionala Biotek), aparat Maestro, pigmenti din noua gama, cele mai stabile ace.
Diplomă: Focus Eliza Nae Biotek Academy

Aceste cursuri sunt rapide, dar intense, concepute pentru cei care doresc să aprofundeze sau să-și îmbunătățească tehnica, dar nu au timp de pierdut. Cu Focus nu mai aveți scuze pentru a nu actualiza sau a va îmbunătăți cunostintele. În Focus Eliza Nae Academy veți găsi toate soluțiile la problemele dumneavoastra atat ca tehnica dar si in ceea ce priveste aparatura.

Focus este o continuare a drumului atât pentru cei care au început în Academia Eliza Nae Biotek, cât și pentru toți acei tehnicieni tatuatori, in pmu sau microblading, care doresc să revizuiască o tehnică specifică sau pur și simplu nu au avut timp sau șansa să se actualizeze singuri. În plus, dacă provii dintr-o altă companie sau școală, te poți înscrie la cursul „Metoda de conversie”, unde vei învăța metoda Biotek.

Printre diversele Cursuri Focus programate și actualizate constant:
• Saturația buzelor – Buze pline
• Buze naturale
• Eyeliner cu gradient
• Sprâncene HD
• Sprâncene Pixel
• Alegerea culorii pentru fototipuri
• Desen pregătitor

Contact 0727849717

https://www.elizanaeacademy.ro/dermopigmentare/curs-focus

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCursDermopigmentareMicrobladingElizaNae%2Fvideos%2F4199371766763426%2F&show_text=0&width=476

Pigmentii profesionali Biotek cu noua tehnologie Biocoating

Noua gama de pigmenti PMU sunt de un an o certitudine si pot fi comandati de pe magazinul nostru :

https://www.elizanaeacademy.ro/noua-linie-de-pigmenti

Aici puteți cumpăra cele mai bune produse pentru machiaj permanent, microblading, tatuaj și microneedling. Mașini, ace, pigmenți, accesorii … Tot ce aveți nevoie pentru a realiza un microblading de cea mai bună calitate sau un machiaj semipermanent cu aparatul de micropigmentare!

Pentru a veni si mai mult in ajutorul tehnicienilor, Biotek a schimbat radical gama de pigmenti, de la 120 de nuante, au fost reduse la doar 60 de nuante.

In loc de 10 ml clasic, am creat cantitati de 5ml la pret extrem de mic, pentru a da posibilitatea oricarui micropigmentist sa le verifice si de 15 ml, cand s-au convins de calitatea, stabilitatea si retentia excelenta a pigmentului, sa achizitioneze flaconul la un pret de neegalat.

Noua gama are implementata ultima tehnologie de BIOCOATING, o incapsulare la nivel molecular a pigmentului, deci au exclus posibilitatea de a vira in nuante nedorite pigmentul in piele din cauza PH-ului usor acid al pielii.

Au structurat pe categorii si coloane culorile in functie de temperatura, in reci, neutre si calde si pe verticala de la un ton foarte deschis pana la cel mai inchis pentru a facilita extrem de usor alegerea nuantei optime.

Pentru detalii si informatii suplimentare ne puteti contacta la:

0721531269

0722357156

%d blogeri au apreciat: