DESPRE FRUMUSETE

EPISOD PILOT

Urmariti toate cele 12 articole care urmeaza!

Te-ai intrebat vreodata de unde provine obsesia pentru frumusete ❤️, pentru ochibuze 👄, sprancene? Ei bine, raspunsul il vei afla, incepand de maine, cand pornim o istorie a evolutiei sprancenelor. O sa va divulg, treptat, cateva secrete ale frumusetii, ca sa evidentiati trasaturile fizionomiei voastre.

Sprancenele sunt cartea de vizita a oricarei femei, pentru ca echilibreaza ochii, nasul, fruntea si barbia. Pentru o stilizare perfecta si un contur natural, alege intotdeauna un profesionist! 🥇 Te astept! 
Scapa de stresul cotidian si alege sa ai sprancene frumoase, in fiecare clipa! 
O femeie informata este o femeie frumoasa! Am eu grija de tine!

☎️Info & Programari: 0040 727 849 717

www.elizanaeacademy.ro

http://www.academiademicropigmentare.ro

INGOT

CEL MAI PERFORMANT DERMOGRAF IN 2 VARIANTE PENTRU PMU SI TATUATORI

Ofertă de precomandă. Am rezervat o ofertă specială pentru dvs. Precomandați acum și vom livra incepand din 20 octombrie 2021.

Doar comandând în prealabil Ingot în această perioadă, veți primi un kit gratuit de 5 culori din gama noua de pigmenti de ultima generatie de la Biotek pentru machiaj permanent și microblading în valoare de 100 €. Culori incluse (7ml): Royal Black, Veneția, Paris, Passion, Rebel.

Ingot este dermograful universal inovator pentru machiaj semipermanent produs de BIOTEK. Se poate achizitiona la pretul de doar 5036 ron.

Ingot (tradus din engleză înseamnă „lingou”) este echipat cu o tehnologie exclusivă brevetată de BIOTEK care permite acului dvs. să comunice cu dermograful, garantând o stabilitate și fluiditate nemaivăzute până acum.

Acul nu vibrează! Este atât de precis încât va fi o joaca de copil să realizati fire foarte subțiri.

Precis și delicat, este instrumentul perfect pentru efectuarea de tratamente de extremă precizie pe față.

Noile ace Ingot sunt echipate cu o membrană specială de întoarcere care împinge acul înăuntru și în afară, acest lucru asigură vibrații minime și mai presus de toate: zero traume!

Mărimea contează!

Ingot este cel mai mic și mai la îndemână dermograf în prezent în producție.

diametru: 20mm – lungime: 99mm – greutate: 59,6 gr.

Conceput pentru a fi mic, practic și ușor, acesta dispune de un mâner ergonomic care va deveni o extensie naturală a mâinii tale. Puteți lucra toată ziua, fără efort.

Alegeți cursa pe care o preferați.

Dermograful permanent de machiaj INGOT este disponibil în două versiuni: cursa 3.2 și cursa 3.8 functie de dorinta tehnicianului.

O lovitură mai scurtă înseamnă o penetrare mai moale, în timp ce o lovitură mai lungă vă va oferi o penetrare mai puternică.

Ce mai astepti? îmbunătățiți-vă performanța, treceți la INGOT!

Dermograf produs integral în ITALIA și cu marcajul CE.

ATENŢIE:

– Ingot este compatibil numai cu cartușele originale Ingot.

– Ingot Pen poate fi conectat la diferite surse de alimentare, dar este necesar să verificați dacă acestea indeplinesc caracteristicile tehnice necesare pentru a opera dermograful fără a-l deteriora.

Este posibil ca o consolă insuficient de puternică să nu aibă suficientă putere pentru a acționa piesa de mână.O consolă prea puternică ar putea deteriora permanent motorul stiloului.

– Parametrii ideali pentru utilizarea corectă a INGOT sunt de la 5,2 la 7 volți.

– Un an de garanție

Dacă nu aveți o consolă, profitați de oferta INGOT + consolă B4U la un preț redus de 5885 RON.

Produsul include:

– dermograf INGOT model la alegere

– cablu de conectare la consolă (jack 3.5 – RCA)

– pedala

– cablu de alimentare pentru consolă

– Un an de garanție

http://www.elizanaeacademy.ro

0727849717

De ce sa alegem gama noua de pigmenti profesionali Biotek

Anul acesta prin magazinul online #elizanaeacademy si #academiademicropigmentare, am oferit tehnicienilor PMU, ultima gama de pigmenti produsa de brandul Biotek. Gama noua de pigmenti a revolutionat iarasi piata, incluzand tehnologia COATING la nivel molecular al particulelor de pigment, care nu mai sunt agresate de ph-ul usor acid al corpului astfel ca nu mai vireaza. Sunt recomandati in lucrari de micropigmentare si de microblading. Pigmentul este imbuteliat in recipienti in vid cu dop si sistem fara picatura de retur. Deci nu mai oxideaza in contact cu aerul deci se foloseste si la ultima picatura de produs. Sunt garantati 5 ani datorita sterilizarii prin iradiere cu raze gama. Sunt produse originale, create si incarcate in laboratoarele Biotek. Sunt de 7 si 18 ml, atat pentru cei care doresc sa ii testeze fara a plati un pret mare la 7ml pentru un produs certificat profesional, cat si la 18 ml pentru tehnicienii care au lucrari multiple.

http://www.elizanaeacademy.ro

http://www.academiademicropigmentare.ro

tel. 0727849717

Vrei o schimbare?

Investeste in tine si in pasiunea ta, iar un vis va deveni realitate!

Eliza Nae Academy iti ofera aceasta oportunitate.

Cu toții avem idei geniale, însa ne trebuie curaj să le punem în aplicare, iar diferența dintre eșec și succes este ACȚIUNEA!

În lipsa acesteia, ideile noastre rămân doar idei care nu se materializeaza.
Noi aducem împreună oamenii pasionaţi de beauty ,ii cursam, ii indrumam şi îi sprijinim în căutarea si realizarea momentelor de triumf.

Astăzi ENAcademy reprezintă partenerul deplin, mereu alături de incepatori dar si de cei mai pasionaţi experţi în domeniul infrumusetarii .
ENAcademy este un partener care înțelege cum să inspire prin educație.
Academia Eliza Nae înseamnă excelență. Și așa suntem recunoscuti.
Pentru mai multe detalii despre cursurile ENAcademy și despre cum poți să ai produsele noastre profesionale la tine în studio, click aici: https://www.elizanaeacademy.ro/cursuri-pmu

Despre

ENAcademy este furnizorul de cursuri profesionale in: micropigmentare sprancene-buze-pleoape-areole-scalp-vitiligo-cicatrici, extensii de gene, stilizare sprancene, laminare gene si sprancene, frizerie-coafor, manichiura-pedichiura, cosmetica,machiaj.

Impressum

ENAcademy este un brand de produse profesionale pentru microdermopigmentare și este distribuit oficial în România de SC Ellisse Clinique SRL, cu sediul social in Slobozia, Sudului 1.


Pentru detalii despre produsele profesionale Biotek, LaBina, Pigment Killer, SKINFIX, dar și alte informații accesați site-ul :

https://www.elizanaeacademy.ro   sau contactați Consultantul Comercial ENAcademy de pe zona dumneavoastră la numerele de contact: 0727849717 / 0721531269

CURSURI, PRODUSE DE MICROPIGMENTARE sau PROCEDURI PROFESIONALE:
Cursuri –  https://www.elizanaeacademy.ro/cursuri-pmu
Microblading – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/microblading-3
Micropigmentare – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/micropigmentare-2
Aparate PMU – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/aparate-pmu-7
Pigment Killer – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/pigment-killer-29
Skinfix – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/skinfix-30

Servicii – https://biotek-romania.com/servicii/

%d blogeri au apreciat: