Despre Mine

20180204_145327(0)Despre Eliza Nae

Stapanind toate tehnicile micropigmentarii cosmetice, Tehnicianul Eliza Nae va gasi intotdeauna cea mai adecvata solutie pentru fiecare client si student in parte. Exigenta sa personala este aceea de a respecta dorinta clientului, dar mai presus de toate respectul pentru frumos si sanatate.

Consilierea intr-o atmosfera relaxanta si discreta este esentiala pentru Eliza Nae, iar acest lucru se datoreaza dorintei obtinerii celor mai bune rezultate posibile – atat pentru clientii, cat si pentru cursantii sai.

O persoana calda, un profesionist desavarsit – Eliza Nae are o experienta de aproape 20 de ani in domeniu, experienta care a fost recunoscuta si premiata la nivel national si international. Astfel, Ellisse Academy detine autorizarea pentru Calificarea de Dermopigmentist emisa de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, precum si Acreditarea si Certificarea de Centru Autorizat BIOTEK International PMU & Microblading, unic in Romania.

In 2017, cu ocazia celebrarii a 30 de ani BIOTEK, Eliza Nae a fost premiata cu distinctia Steaua Biotek – fiind recunoscuta drept unul dintre cele 12 noi talente dintre cele 42 de tari participante. Romania a fost, asadar, reprezentata la nivel international. Eliza Nae a fost unul dintre speakerii invitati sa vorbeasca despre procedura de dermopigmentare prin tehnica hair by hair – tehnica pe care o stapaneste cu gratie si precizie!

Despre Biotek

Biotek este singura companie care dezvoltă și produce in laboratoarele proprii din Milano toate elementele necesare pentru a obtine produse de cea mai buna calitate in make-up semi-permanent si microblading.

Fiecare detaliu este conceput pentru a asigura compatibilitatea perfecta, iar metoda de lucru este conceputa pentru profesionisti, la toate nivelurile, pentru a obține o calitate sigura, rapida si fara compromisuri.

Review-urile clientilor si cursantilor

De-a lungul timpului, Eliza Nae a intrat in contact atat cu clienti care au apelat la serviciile oferite de studioul Eliza Nae Biotek Academy, cat si cu “elevi” care au apelat la cunostintele tehnicianului Eliza Nae. De fiecare data intalnirile au avut un final fericit. Fie ca vorbim despre cliente cu sprancene perfect definite, fie ca vorbim despre cursanti care si-au deschis propriile studiouri si academii in care fac ca magia dermopigmentarii sa se intample. Iata mai jos parerile catorva dintre oamenii care au intrat in contact cu profesionistul Eliza Nae:

Persoane minunate cu o rabdare extraordinara si cu o experienta la nivel inalt. Multumim din suflet Eliza Nae pentru tot ceea ce ai reusit sa faci cu noi , impartasindu-ne secretele meserie.


Devotament, profesionalism, exigenta, arta – aceste calitati imbratiseaza „omul” Eliza Nae.

Profesionalism! si (f.important) capacitatea si dorinta de a ,,da,, cunostintele mai departe, cu generozitate!!

Am avut placuta surpriza sa descopar faptul ca pe langa femeia extrem de talentata (lucru pe care il stiam), este o persoana placuta, langa care mi-a facut placere sa-mi petrec timpul, este deschisa, rabdatoare si un foarte bun mentor❤️ Ma bucur pt ca te-am cunoscut si multumesc pentru tot! Cu siguranta voi reveni la specializari.

Un om frumos in interior si exterior …profesionalism si umanitate …nu am cuvinte …

5* sunt cam puține!! Recomand din tot sufletul!

Pe langa academia din Slobozia, judetul Ialomita, pe Eliza Nae o puteti gasi acum si in Bucuresti, in studioul deschis in incinta InCity Residence, Calea Dudesti, nr. 188 – Zona Dristor. Vrei sa urmezi cursurile Eliza Nae Biotek Academy? Nimic mai simplu: urmareste lista actualizata a cursurilor aici. Iar pentru o programare la studio si un boost de incredere in propria persoana, e suficient sa vizitezi adresa din Bucuresti sau sa iti faci o programare la numarul de telefon 0727 849 717.

Jennifer Barton  recomandă PMU Biotek Academy / Cursuri Acreditate National si International.

15 noiembrie 2018 · 

I am grateful I had the opportunity to be Eliza Nae student in Permanent Makeup. She’s very patient, lovely, and wonderful master in PMU. Her level of professionalism and excellence in her skills and knowledge are top notched. The language barrier did not stop her from sharing her excellent techniques in PMU. My training was done one on one with Eliza. Alexandra and Gabi were both very helpful in the translation. I had previous training in PMU and It doesn’t even come close to what I learned from Eliza. She is truly a Master in PMU and my heart is joyful that I made the right decision in choosing her to be my mentor.

I am also very happy and proud to be part of the #BIOTEK family as I am now representing a trusted brand with an excellent products.

25 ianuarie la 21:08 · 

Puscasu Nicoleta  recomandă Eliza Nae Biotek Permanent Make Up Academy & Studio.

Eliza Nae este o enciclopedie a dermopigmentarii, cu un bagaj professional acumulat în peste 20 de ani de experienta. Iubește sa învețe elevele sale tecnicile și secretele meseriei, acordă răbdare și urmărește personal pe fiecare în parte. Este directă, sinceră, concretă, dulce, onesta, înțelegătoare, răbdătoare, disponibilă, etc..dar în același timp are un caracter puternic, determinata și un instinct natural sa recunoască pe cine are în fața ei și reușește sa intre în conexiune imediat=intotdeauna te vei simți bine! Este o profesionistă desăvârșită! Eu am plecat mai bogata de la cursurile ei și va voi reîntoarce cu plăcere! 😘

13 noiembrie 2018 · 

Alexandra Tiganasu  recomandă Eliza Nae Biotek Permanent Make Up Academy & Studio.

Eliza Nae Biotek Academy Romania a fost alegerea cea mai buna pentru mine. Imi este foarte drag sa întâlnesc oameni profesionisti, cu o experienta atat de vasta in domeniul PMU! Prin intermediul lor am reusit sa acumulez cunostinte mult peste asteptari, primind de atunci mereu suport in cariera mea! Recomand cu mare drag cursurile Academiei Eliza Nae Romania.

10 decembrie 2018 · 

Anca Porumboiu  recomandă Eliza Nae Biotek Permanent Make Up Academy & Studio.

❗RECOMAND CU MARE DRAG!! 
Calitate, răbdare, talent, dăruire, seriozitate, profesionalism…toate acestea poarta un singur nume ELIZA NAE ! 
Vă mulțumesc pentru răbdarea și dedicarea cu care lucrați! Faceți o muncă de o calitate si un profesionalism deosebit! Este o plăcere să vă revăd de fiecare dată… 😘