INGOT

CEL MAI PERFORMANT DERMOGRAF IN 2 VARIANTE PENTRU PMU SI TATUATORI

Ofertă de precomandă. Am rezervat o ofertă specială pentru dvs. Precomandați acum și vom livra incepand din 20 octombrie 2021.

Doar comandând în prealabil Ingot în această perioadă, veți primi un kit gratuit de 5 culori din gama noua de pigmenti de ultima generatie de la Biotek pentru machiaj permanent și microblading în valoare de 100 €. Culori incluse (7ml): Royal Black, Veneția, Paris, Passion, Rebel.

Ingot este dermograful universal inovator pentru machiaj semipermanent produs de BIOTEK. Se poate achizitiona la pretul de doar 5036 ron.

Ingot (tradus din engleză înseamnă „lingou”) este echipat cu o tehnologie exclusivă brevetată de BIOTEK care permite acului dvs. să comunice cu dermograful, garantând o stabilitate și fluiditate nemaivăzute până acum.

Acul nu vibrează! Este atât de precis încât va fi o joaca de copil să realizati fire foarte subțiri.

Precis și delicat, este instrumentul perfect pentru efectuarea de tratamente de extremă precizie pe față.

Noile ace Ingot sunt echipate cu o membrană specială de întoarcere care împinge acul înăuntru și în afară, acest lucru asigură vibrații minime și mai presus de toate: zero traume!

Mărimea contează!

Ingot este cel mai mic și mai la îndemână dermograf în prezent în producție.

diametru: 20mm – lungime: 99mm – greutate: 59,6 gr.

Conceput pentru a fi mic, practic și ușor, acesta dispune de un mâner ergonomic care va deveni o extensie naturală a mâinii tale. Puteți lucra toată ziua, fără efort.

Alegeți cursa pe care o preferați.

Dermograful permanent de machiaj INGOT este disponibil în două versiuni: cursa 3.2 și cursa 3.8 functie de dorinta tehnicianului.

O lovitură mai scurtă înseamnă o penetrare mai moale, în timp ce o lovitură mai lungă vă va oferi o penetrare mai puternică.

Ce mai astepti? îmbunătățiți-vă performanța, treceți la INGOT!

Dermograf produs integral în ITALIA și cu marcajul CE.

ATENŢIE:

– Ingot este compatibil numai cu cartușele originale Ingot.

– Ingot Pen poate fi conectat la diferite surse de alimentare, dar este necesar să verificați dacă acestea indeplinesc caracteristicile tehnice necesare pentru a opera dermograful fără a-l deteriora.

Este posibil ca o consolă insuficient de puternică să nu aibă suficientă putere pentru a acționa piesa de mână.O consolă prea puternică ar putea deteriora permanent motorul stiloului.

– Parametrii ideali pentru utilizarea corectă a INGOT sunt de la 5,2 la 7 volți.

– Un an de garanție

Dacă nu aveți o consolă, profitați de oferta INGOT + consolă B4U la un preț redus de 5885 RON.

Produsul include:

– dermograf INGOT model la alegere

– cablu de conectare la consolă (jack 3.5 – RCA)

– pedala

– cablu de alimentare pentru consolă

– Un an de garanție

http://www.elizanaeacademy.ro

0727849717

Publicat de elizanae

Aventura mea in domeniu infrumusetarii a inceput in urma cu 21 de ani, cand am deschis primul centru, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridic nivelul calitativ al serviciilor beauty peste standardul cu care eram obisnuita in rolul de clienta. Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 14 ani, m-am indreptat si spre, Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devin Master Trainer si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient. De la Microdermopigmentari Medicale, ca: reconstructia areolelor si mameloanelor ca urmare a unei mastectomii in tratamentul cancerului de san, cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, alopecie, indepartarea tatuajelor, corectii, camuflari, neutralizari, la diverse tehnici de Dermopigmentare a sprancenelor, buzelor, ochilor, le-am studiat pe toate, dintr-o curiozitate si o dorinta constanta de a excela, punandu-mi amprenta personala in stilul si tehnicile aplicate cu succes si remarcate de catre tehnicienii din bransa. Unul dintre momentele memorabile a fost in 2017, cand, cu ocazia celebrarii a 30 de ani BIOTEK, am fost premiata si recunoscuta drept unul dintre cele 12 noi talente, selectata dintr-o multime de participanti, din peste 42 de tari participante. Dincolo de recunoasterea celor din industrie insa, ceea ce ma face cu adevarat fericita si ma motiveaza este multumirea pe care o simt alaturi de fiecare clienta si studenta in parte.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: