Vrei o schimbare?

Investeste in tine si in pasiunea ta, iar un vis va deveni realitate!

Eliza Nae Academy iti ofera aceasta oportunitate.

Cu toții avem idei geniale, însa ne trebuie curaj să le punem în aplicare, iar diferența dintre eșec și succes este ACȚIUNEA!

În lipsa acesteia, ideile noastre rămân doar idei care nu se materializeaza.
Noi aducem împreună oamenii pasionaţi de beauty ,ii cursam, ii indrumam şi îi sprijinim în căutarea si realizarea momentelor de triumf.

Astăzi ENAcademy reprezintă partenerul deplin, mereu alături de incepatori dar si de cei mai pasionaţi experţi în domeniul infrumusetarii .
ENAcademy este un partener care înțelege cum să inspire prin educație.
Academia Eliza Nae înseamnă excelență. Și așa suntem recunoscuti.
Pentru mai multe detalii despre cursurile ENAcademy și despre cum poți să ai produsele noastre profesionale la tine în studio, click aici: https://www.elizanaeacademy.ro/cursuri-pmu

Despre

ENAcademy este furnizorul de cursuri profesionale in: micropigmentare sprancene-buze-pleoape-areole-scalp-vitiligo-cicatrici, extensii de gene, stilizare sprancene, laminare gene si sprancene, frizerie-coafor, manichiura-pedichiura, cosmetica,machiaj.

Impressum

ENAcademy este un brand de produse profesionale pentru microdermopigmentare și este distribuit oficial în România de SC Ellisse Clinique SRL, cu sediul social in Slobozia, Sudului 1.


Pentru detalii despre produsele profesionale Biotek, LaBina, Pigment Killer, SKINFIX, dar și alte informații accesați site-ul :

https://www.elizanaeacademy.ro   sau contactați Consultantul Comercial ENAcademy de pe zona dumneavoastră la numerele de contact: 0727849717 / 0721531269

CURSURI, PRODUSE DE MICROPIGMENTARE sau PROCEDURI PROFESIONALE:
Cursuri –  https://www.elizanaeacademy.ro/cursuri-pmu
Microblading – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/microblading-3
Micropigmentare – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/micropigmentare-2
Aparate PMU – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/aparate-pmu-7
Pigment Killer – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/pigment-killer-29
Skinfix – https://www.elizanaeacademy.ro/catalog/skinfix-30

Servicii – https://biotek-romania.com/servicii/

Publicat de elizanae

Aventura mea in domeniu infrumusetarii a inceput in urma cu 21 de ani, cand am deschis primul centru, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridic nivelul calitativ al serviciilor beauty peste standardul cu care eram obisnuita in rolul de clienta. Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 14 ani, m-am indreptat si spre, Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devin Master Trainer si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient. De la Microdermopigmentari Medicale, ca: reconstructia areolelor si mameloanelor ca urmare a unei mastectomii in tratamentul cancerului de san, cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, alopecie, indepartarea tatuajelor, corectii, camuflari, neutralizari, la diverse tehnici de Dermopigmentare a sprancenelor, buzelor, ochilor, le-am studiat pe toate, dintr-o curiozitate si o dorinta constanta de a excela, punandu-mi amprenta personala in stilul si tehnicile aplicate cu succes si remarcate de catre tehnicienii din bransa. Unul dintre momentele memorabile a fost in 2017, cand, cu ocazia celebrarii a 30 de ani BIOTEK, am fost premiata si recunoscuta drept unul dintre cele 12 noi talente, selectata dintr-o multime de participanti, din peste 42 de tari participante. Dincolo de recunoasterea celor din industrie insa, ceea ce ma face cu adevarat fericita si ma motiveaza este multumirea pe care o simt alaturi de fiecare clienta si studenta in parte.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: