Focus te Specializeaza

Descriere FOCUS

CONCENTRATI-VA PE CURS CU O SINGURA TEHNICA.

Durată: 1 zi Cost: 250/350 € + TVA (în funcție de tipul cursului)
Numărul de participanți: Max 4
Echipamente: Asigurate în întregime pe durata cursului (gama profesionala Biotek), aparat Maestro, pigmenti din noua gama, cele mai stabile ace.
Diplomă: Focus Eliza Nae Biotek Academy

Aceste cursuri sunt rapide, dar intense, concepute pentru cei care doresc să aprofundeze sau să-și îmbunătățească tehnica, dar nu au timp de pierdut. Cu Focus nu mai aveți scuze pentru a nu actualiza sau a va îmbunătăți cunostintele. În Focus Eliza Nae Academy veți găsi toate soluțiile la problemele dumneavoastra atat ca tehnica dar si in ceea ce priveste aparatura.

Focus este o continuare a drumului atât pentru cei care au început în Academia Eliza Nae Biotek, cât și pentru toți acei tehnicieni tatuatori, in pmu sau microblading, care doresc să revizuiască o tehnică specifică sau pur și simplu nu au avut timp sau șansa să se actualizeze singuri. În plus, dacă provii dintr-o altă companie sau școală, te poți înscrie la cursul „Metoda de conversie”, unde vei învăța metoda Biotek.

Printre diversele Cursuri Focus programate și actualizate constant:
• Saturația buzelor – Buze pline
• Buze naturale
• Eyeliner cu gradient
• Sprâncene HD
• Sprâncene Pixel
• Alegerea culorii pentru fototipuri
• Desen pregătitor

Contact 0727849717

https://www.elizanaeacademy.ro/dermopigmentare/curs-focus

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCursDermopigmentareMicrobladingElizaNae%2Fvideos%2F4199371766763426%2F&show_text=0&width=476

Publicat de elizanae

Aventura mea in domeniu infrumusetarii a inceput in urma cu 21 de ani, cand am deschis primul centru, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridic nivelul calitativ al serviciilor beauty peste standardul cu care eram obisnuita in rolul de clienta. Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 14 ani, m-am indreptat si spre, Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devin Master Trainer si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient. De la Microdermopigmentari Medicale, ca: reconstructia areolelor si mameloanelor ca urmare a unei mastectomii in tratamentul cancerului de san, cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, alopecie, indepartarea tatuajelor, corectii, camuflari, neutralizari, la diverse tehnici de Dermopigmentare a sprancenelor, buzelor, ochilor, le-am studiat pe toate, dintr-o curiozitate si o dorinta constanta de a excela, punandu-mi amprenta personala in stilul si tehnicile aplicate cu succes si remarcate de catre tehnicienii din bransa. Unul dintre momentele memorabile a fost in 2017, cand, cu ocazia celebrarii a 30 de ani BIOTEK, am fost premiata si recunoscuta drept unul dintre cele 12 noi talente, selectata dintr-o multime de participanti, din peste 42 de tari participante. Dincolo de recunoasterea celor din industrie insa, ceea ce ma face cu adevarat fericita si ma motiveaza este multumirea pe care o simt alaturi de fiecare clienta si studenta in parte.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: