Pigmentii profesionali Biotek cu noua tehnologie Biocoating

Noua gama de pigmenti PMU sunt de un an o certitudine si pot fi comandati de pe magazinul nostru :

https://www.elizanaeacademy.ro/noua-linie-de-pigmenti

Aici puteți cumpăra cele mai bune produse pentru machiaj permanent, microblading, tatuaj și microneedling. Mașini, ace, pigmenți, accesorii … Tot ce aveți nevoie pentru a realiza un microblading de cea mai bună calitate sau un machiaj semipermanent cu aparatul de micropigmentare!

Pentru a veni si mai mult in ajutorul tehnicienilor, Biotek a schimbat radical gama de pigmenti, de la 120 de nuante, au fost reduse la doar 60 de nuante.

In loc de 10 ml clasic, am creat cantitati de 5ml la pret extrem de mic, pentru a da posibilitatea oricarui micropigmentist sa le verifice si de 15 ml, cand s-au convins de calitatea, stabilitatea si retentia excelenta a pigmentului, sa achizitioneze flaconul la un pret de neegalat.

Noua gama are implementata ultima tehnologie de BIOCOATING, o incapsulare la nivel molecular a pigmentului, deci au exclus posibilitatea de a vira in nuante nedorite pigmentul in piele din cauza PH-ului usor acid al pielii.

Au structurat pe categorii si coloane culorile in functie de temperatura, in reci, neutre si calde si pe verticala de la un ton foarte deschis pana la cel mai inchis pentru a facilita extrem de usor alegerea nuantei optime.

Pentru detalii si informatii suplimentare ne puteti contacta la:

0721531269

0722357156

Publicat de elizanae

Aventura mea in domeniu infrumusetarii a inceput in urma cu 21 de ani, cand am deschis primul centru, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridic nivelul calitativ al serviciilor beauty peste standardul cu care eram obisnuita in rolul de clienta. Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 14 ani, m-am indreptat si spre, Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devin Master Trainer si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient. De la Microdermopigmentari Medicale, ca: reconstructia areolelor si mameloanelor ca urmare a unei mastectomii in tratamentul cancerului de san, cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, alopecie, indepartarea tatuajelor, corectii, camuflari, neutralizari, la diverse tehnici de Dermopigmentare a sprancenelor, buzelor, ochilor, le-am studiat pe toate, dintr-o curiozitate si o dorinta constanta de a excela, punandu-mi amprenta personala in stilul si tehnicile aplicate cu succes si remarcate de catre tehnicienii din bransa. Unul dintre momentele memorabile a fost in 2017, cand, cu ocazia celebrarii a 30 de ani BIOTEK, am fost premiata si recunoscuta drept unul dintre cele 12 noi talente, selectata dintr-o multime de participanti, din peste 42 de tari participante. Dincolo de recunoasterea celor din industrie insa, ceea ce ma face cu adevarat fericita si ma motiveaza este multumirea pe care o simt alaturi de fiecare clienta si studenta in parte.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: