Cum sa ai o afacere de succes cu ajutorul academiei Eliza Nae?

Avatar

Published By Dorin Huntai

In ziua de azi, tot mai multe femei aleg sa aiba propria afacere in domeniul frumusetii, pentru ca este un domeniu care nu va muri niciodata. Ba din contra, este domeniul care a avansat si a evoluat cel mai mult si continua sa faca acest lucru si in prezent. Acest lucru se intampla datorita faptului ca femeile isi doresc sa aiba parte de un look ingrijit, feminin, mult mai elegant, dar acest aspect trebuie intretinut. Frumusetea, in sine, se intretine, deci este de inteles acest lucru. Asadar, doamnelor, daca doriti sa excelati in domeniul acesta, sa aveti propria afacere de succes, atunci trebuie sa stiti ca puteti realiza acest lucru simplu si rapid, cu ajutorul studiou-lui si academiei Elizei Nae.

Cum puteti sa dezvoltati o afacere de succes?

Cele mai solicitate servicii, in materie de beauty, o reprezinta serviciile de micropigmentare. Micropigmentarea se poate realiza la nivelul sprancenelor, ochilor si buzelor. Tehnica de micropigmentare corecteaza si pune in evidenta forma sprancenelor, ochilor sau buzelor sau poate acoperi cicatricile.

Pentru a putea oferi servicii complete de micropigmentare, atunci cu siguranta trebuie sa achizitionati kit-ul Maestro pus la dispozitie de Eliza Nae, pe site-ul ei oficial. Cel mai bun echipament produs vreodata de Biotek. Ce face kit-ul Maestro sa fie cea mai buna masina din lume? Nu exista o magie anume in spate, ci doar atentie persistenta la detalii. Este vorba despre putina stiinta combinata cu tehnologie de ultima ora. Kit-ul Maestro reprezinta o noua era a machiajului permanent, pentru cei care doresc doar ce este mai bun.

De ce merita sa achizitionati acest kit?

Avand in vedere pretul acestuia, veti ajunge la concluzia ca este o investitie destul de mare, dar aceasta investitie este una care isi merita toti banii (pe care ii veti recupera in timp). Asadar:

 • Maestro a fost conceput pentru a va face activitatea cat mai usoara din punct de vedere practice, Biotek fiind primul care a introdus pedala wireless in toata lumea;
 • De asemenea, este un adevarat computer inteligent cu mai mult de 60 de submeniuri: noul sau afisaj color cu meniu tactil va permite sa rasfoiti cu usurinta peste peste 60 de programe prestabilite din toate disciplinele: sprancene, ochi, buze, cicatrici, areole, tricopigmentare scalp si pigmentarea vitiligo si needling;
 • Suprafata consolei este din sticla temperate, usor de curatat si dezinfectat;
 • Kit-ul este livrat cu doua piese de mana pentru pretul unuia. Cele doua dermografe cu tehnologii diferite, sunt solutia ideala si versatila pentru fiecare tip de tratament si dexteritate: un singur dispozitiv profesional care va va permite sa cresteti pe calea voastra de dermopigmentare, insotindu-va printre diversele discipline existente, fara alte investitii, pentru ca tot ce aveti nevoie este deja inclus.

Daca va doriti sa descoperiti si restul avantajelor pe care acest kit le are, atunci puteti sa faceti acest lucru accesand https://www.elizanaeacademy.ro. Aventura Elizei Nae in domeniul infrumusetarii a inceput in urma cu 21 de ani, cand a deschis primul centru, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridice nivelul calitativ al serviciilor de beauty peste standardul cu care era obisnuita, in rolul de clienta. Cu aceeasi exigenta si dedicatie, in urma cu 14 ani, aceasta s-a indreptat si spre Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devina Master Trainer si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient.

Eliza Nae – un real guru in domeniul micropigmentarii

Unul dintre momentele memorabile ale Elizei Nae a fost in 2017, atunci cand, cu ocazia celebrarii a 30 de ani de Biotek, aceasta a fost premiata si recunoscuta drept unul dintre cele 12 noi talente, selectata dintr-o multime de participanti, din peste 42 de tari participante. S-ar putea spune ca aceasta a adus un suflu nou acestui domeniu, suflu manat doar din dorinta pura de a oferi cele mai profesionale servicii de micropigmentare, astfel incat toate clientele sa sesizeze o reala diferenta.

Eliza Nae Academy pune la dispozitia studentilor sai:

 • Cea mai superioara metoda de predare – Biotek 32 de ani de experienta;
 • Manualul Biotek in forma tiparita;
 • Norme de igiena si sterilizare;
 • Pregatirea cabinetului si a postului de lucru (igiena, atmosfera);
 • Abordarea clientului si consilierea in ceea ce priveste forma, culoarea si tehnica aleasa pentru procedura PMU;
 • Tehnici avansate de masurare a sprancenelor, care elimină 100 % riscul de a face greseli;
 • Notiuni de pigmentologie vitale pentru a evita modificarea nenaturala a pigmentului introdus in piele;
 • Tehnici de corectare pentru forme gresite si culori nenaturale;
 • Exercitii si desene tehnice;
 • Lista medicamentelor contraindicate inainte si dupa procedure;
 • Limitari de procedura si restrictii;
 • Cartela – tabelul – parametri de calcul pentru identificarea fototipului clientului, conform scalei lui Fitzpatrick;
 • Aparatele de micropigmentare si accesoriile necesare;
 • Fisa consimtamant client;
 • Recomandari dupa PMU & MB;
 • Practica pe piele inerta – toate tehnicile;
 • Teme;
 • Sansa de a testa gama de pigmenti numarul 1 in lume Biotek;
 • Sustinere online nelimitata;
 • Practica pe modele sub indrumarea si supravegherea apropiata a antrenorului;
 • Tipsuri adunate de Master Teacher Eliza Nae in 21 ani de experienta in domeniul beauty si 14 ani in micropigmentare.

Publicat de ellisseacademy.ro

Cursurile Ellisse Academy sunt sustinute de Eliza Nae, cu o experienta de 21 ani in domeniul infrumusetarii, ce se mandreste cu abilitatea de formator si care ii poate conferi oricarui cursant garantia pregatirii si instruirii la cel mai inalt nivel.Cursurile noastre de micropigmentare si microblading sunt recunoscute si acreditate atat international cat si national.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: