Bine ați venit în lumea Micropigmentarii! Creați-vă viitorul profesional de astăzi cu cel mai complet curs de Permanent Make Up

Prin Eliza Nae Academy, Cursul de Permanent Make Up (Micro Dermo Pigmentare) este dedicat celor care doresc să înceapă această activitate și este cea mai bogată și cea mai intensă informație și experiență acumulata in timp. ACADEMIA BIOTEK a dezvoltat o experiență de peste 32 de ani, o metodă de lucru aplicată instrumentelor și accesoriilor Biotek, ce garantează rapid rezultate excelente.

Începe să câștigi acum!

Cursul de Permanent Make Up este împărțit în două module, pentru a face față imensității argumentelor și pentru a vă pune în condiții ideale pentru a lucra cât mai curând posibil. Metoda este, de fapt, concepută să fie aplicată imediat practicii, nici o teorie nu se termină în sine, ci este strâns legată de o fază a muncii. Antrenamentul nu se termină! Consultați lista altor cursuri de specializare avansate disponibile la Academia Internațională Biotek Ellisse din Romania.

Investește în tine și în profesia ta!

 • 🏆Academie Acreditata de Ministerul Muncii, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice
 • 🏆Academie ACREDITATA & CERTIFICATA CA CENTRU AUTORIZAT BIOTEK INTERNATIONAL PMU & MICROBLADING UNIC IN ROMANIA in Bucuresti si Slobozia.
 • 🏆Master Trainer & Internațional Staff la Biotek Official
 • 🏆Master Trainer & Tehnician in Permanent Make Up la Eliza Nae Biotek Permanent Make Up Academy & Studio
 • 🏆Master Trainer & Tehnician in Permanent Make Up la PMU Biotek Academy / Cursuri Acreditate National si International
 • 🏆Master Trainer & Tehnician in Micropigmentare & Microblading
 • 🏆Master Trainer & Tehnician in Pigmentari Medicale
 • 🏆Master Trainer & Tehnician in Indepartare Tatuaj Corporal si Facial cu Pigment Killer
 • 🏆Master Trainer & Tehnician in Corectii, Camuflaje si Neutralizari a lucrarilor nedorite, executate gresit, virate, vechi…
 • 🏆Trainer la Xtreme Lashes România
 • Stapanind toate tehnicile #microdermopigmentarii cosmetice, Tehnicianul Eliza Nae va gasi intotdeauna cea mai adecvata solutie pentru fiecare client si student in parte. Exigenta personala a Tehnicianului Eliza Nae este aceea de a respecta dorinta clientului, dar mai presus de toate respectul pentru frumos si sanatate. Consilierea intr-o atmosfera relaxanta si discreta este esentiala pentru Eliza Nae din dorinta obtinerii celor mai bune rezultate posibile.

 • ☎️Info, Inscrieri & Programari: 0040 727 849 717
 • www.ellisseacademy.ro
 • www.elizanaeacademy.ro
 • www.biotek-academy.com

https://www.facebook.com/events/271643063553918/

Publicat de elizanae

Aventura mea in domeniu infrumusetarii a inceput in urma cu 21 de ani, cand am deschis primul centru, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridic nivelul calitativ al serviciilor beauty peste standardul cu care eram obisnuita in rolul de clienta. Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 14 ani, m-am indreptat si spre, Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devin Master Trainer si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient. De la Microdermopigmentari Medicale, ca: reconstructia areolelor si mameloanelor ca urmare a unei mastectomii in tratamentul cancerului de san, cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, alopecie, indepartarea tatuajelor, corectii, camuflari, neutralizari, la diverse tehnici de Dermopigmentare a sprancenelor, buzelor, ochilor, le-am studiat pe toate, dintr-o curiozitate si o dorinta constanta de a excela, punandu-mi amprenta personala in stilul si tehnicile aplicate cu succes si remarcate de catre tehnicienii din bransa. Unul dintre momentele memorabile a fost in 2017, cand, cu ocazia celebrarii a 30 de ani BIOTEK, am fost premiata si recunoscuta drept unul dintre cele 12 noi talente, selectata dintr-o multime de participanti, din peste 42 de tari participante. Dincolo de recunoasterea celor din industrie insa, ceea ce ma face cu adevarat fericita si ma motiveaza este multumirea pe care o simt alaturi de fiecare clienta si studenta in parte.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: