Master Class MedEstetique Areola & Scars

Master Class MedEstetique Areola

Aceasta clasa de specializare este doar pentru studentii care au absolvit cursuri de baza PMU.

Eliza Nae are o experienta de peste 15 ani in domeniul microdermopigmentarii, lucreaza si preda cursuri in domeniul PMU.

Ca specialist si profesor in domeniul Permanent Make Up si-a largit aria de profesare si in domeniul medical in specializari cum ar fi: camuflarile de cicatrici, calvitie (tricopigmentare scalp) si nu in ultimul rand in tehnici de pigmentare areole si sani in urma operatiilor de mastectomie (indepartare partiala sau totala de san).

Cursul consta in :
• Curs intensiv de 2 zile de prelegeri, atelier practic si exercitii
• Cursurile sunt formate din grupe mici (pana la 4 cursanti)

Te asteptam in cadrul Academiei Ellisse pentru a-ti perfectiona tehnicile de PMU si in domeniul medical, de a readuce zambetul pe buzele clientilor tai.
Cursurile se tin in limba romana si engleza.

☎️Info & Inscrieri: 0040 727 849 717
www.ellisseacademy.ro
www.elizanaeacademy.ro
www.biotek-academy.com

Publicat de elizanae

Aventura mea in domeniu infrumusetarii a inceput in urma cu 21 de ani, cand am deschis primul centru, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridic nivelul calitativ al serviciilor beauty peste standardul cu care eram obisnuita in rolul de clienta. Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 14 ani, m-am indreptat si spre, Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devin Master Trainer si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient. De la Microdermopigmentari Medicale, ca: reconstructia areolelor si mameloanelor ca urmare a unei mastectomii in tratamentul cancerului de san, cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, alopecie, indepartarea tatuajelor, corectii, camuflari, neutralizari, la diverse tehnici de Dermopigmentare a sprancenelor, buzelor, ochilor, le-am studiat pe toate, dintr-o curiozitate si o dorinta constanta de a excela, punandu-mi amprenta personala in stilul si tehnicile aplicate cu succes si remarcate de catre tehnicienii din bransa. Unul dintre momentele memorabile a fost in 2017, cand, cu ocazia celebrarii a 30 de ani BIOTEK, am fost premiata si recunoscuta drept unul dintre cele 12 noi talente, selectata dintr-o multime de participanti, din peste 42 de tari participante. Dincolo de recunoasterea celor din industrie insa, ceea ce ma face cu adevarat fericita si ma motiveaza este multumirea pe care o simt alaturi de fiecare clienta si studenta in parte.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: