Dermopigmentarea paramedicala dupa dubla mastectomie a sanilor

36587792_2012647638769194_1922756643947282432_nAsa cum v-a obisnuit, master trainer-ul international Eliza Nae se implica cu succes si in specializarea esteticii medicale si vine in intampinarea persoanelor atinse de acest flagel numit cancer la san.

Prin mastectomie intelegem îndepărtarea chirurgicală a glandelor mamare care este cea mai frecventă intervenţie chirurgicala în tratamentul cancerului de sân. Pentru siguranta si prevenirea recidivei ea este asociată cu alte tratamente împotriva cancerului.

Dupa lupta traumatizanta cu aceasta nemiloasa boala si dupa invingerea ei prin metodele cunoscute cum ar fi, extirparea chirurgicala, chimioterapie, radioterapie  si reconstructia sanului, vine randul specialistilor in dermopigmentare paramedicala pentru a reda demnitatea fostului pacient prin talentul estetic de a reconstrui hiperrealistic areole si mameloane.

Lucrarile implica tehnici speciale, sensibilitatea este crescuta iar pielea grefata provine din zone diferite avand textura si elasticitate diferita.

 

Peste 9000 de noi cazuri de cancer de sân sunt diagonisticate în fiecare an în tara, fiind principala cauză de deces prin cancer mamar la femei cu un procent de 36 %. Tratamentul împotriva acestei afecţiuni oncologice presupune îndepărtarea glandelor mamare, operaţie cunoscută ca mastectomie. Vestea bună e că, în anumite condiţii, pacientele pot apela la reconstrucţia mamară, operaţie care este gratuită şi care nu favorizează în niciun fel recidiva bolii.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: