Biotek Quality Approved – Eliza Nae Lips Treatment

Eliza Nae a realizat acest splendid tratament pentru buze cu efect de gloss utilizand aparatul PMU  Stilus EVO,ace de 1 punct si 3 puncte soft liner si pigment Magic Pink de la Biotek!In aceasta fotografie(clip) puteti vedea rezultatul complet al procedurii!Complimente Eliza Nae,minunata lucrare!

Eliza Nae ha realizzato questo splendido trattamento labbra effetto lipstick utilizzando Stilus Evo by Biotek, aghi 1 punta e 3 punte soft liner e il pigmento Magic Pink by BIOTEK! In questa immagine possiamo apprezzare il risultato appena fatto del trattamento! Complimenti a Eliza Nae, ottimo lavoro!
#Biotek #BiotekAcademy #pmu
–––––––––––––––––––
Eliza Nae has realized this amazing lips treatment with lipstick effect using Stilus Evo by Biotek, 1 point and 3 points soft liner needles and Magic Pink pigment by BIOTEK! In this pic we can see the just completed treatment result! Many compliments to Eliza Nae, great work!
#Biotek #BiotekAcademy #pmu

http://www.elizanaeacademy.ro

https://www.facebook.com/micropigmentare.microblading.cursuri.eliza.nae

https://www.facebook.com/elizanaeacademy.ro/

Phone:0040727849717

Publicat de elizanae

Aventura mea in domeniu infrumusetarii a inceput in urma cu 21 de ani, cand am deschis primul centru, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridic nivelul calitativ al serviciilor beauty peste standardul cu care eram obisnuita in rolul de clienta. Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 14 ani, m-am indreptat si spre, Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devin Master Trainer si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient. De la Microdermopigmentari Medicale, ca: reconstructia areolelor si mameloanelor ca urmare a unei mastectomii in tratamentul cancerului de san, cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, alopecie, indepartarea tatuajelor, corectii, camuflari, neutralizari, la diverse tehnici de Dermopigmentare a sprancenelor, buzelor, ochilor, le-am studiat pe toate, dintr-o curiozitate si o dorinta constanta de a excela, punandu-mi amprenta personala in stilul si tehnicile aplicate cu succes si remarcate de catre tehnicienii din bransa. Unul dintre momentele memorabile a fost in 2017, cand, cu ocazia celebrarii a 30 de ani BIOTEK, am fost premiata si recunoscuta drept unul dintre cele 12 noi talente, selectata dintr-o multime de participanti, din peste 42 de tari participante. Dincolo de recunoasterea celor din industrie insa, ceea ce ma face cu adevarat fericita si ma motiveaza este multumirea pe care o simt alaturi de fiecare clienta si studenta in parte.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: