Cursuri de Microblading Eliza Nae Biotek Academy Bucuresti – Octombrie – Noiembrie 2017

Domeniul dermopigmentarii a evoluat cu rapiditate in ultimii ani, facand loc noilor tehnici, aparaturi de ultima generate si pigmenti cu rezistenta din ce in ce mai mare. Avandu-si bazele in tatuajul artistic, machiajul permanent sau micropigmentarea sunt fara indoiala noul trend in domeniul cosmetic.

Tehnici de redefinire a sprancenelor – Microblading

Definirea sprancenelor variaza de la client la client, de la artist la artist. Poti apela la tehnica conturului plin (Shading) – o tehnica populara in randul clientelor care isi doresc sprancene mai accentuate, cu o forma foarte bine definita. Tehnica se realizeaza prin umplerea formei sprancenelor cu un pigment cu aspect pudrat.

A doua optiune este tehnica fir cu fir – care ofera un aspect incomparabil mai natural si care se poate realiza prin diferite procedee. Indiferent de procedeul ales, imitarea firelor de par din spranceana si precizia cu care se realizeaza redefinirea fac diferenta.

Principalul mod de realizare este prin Microblading – unul dintre cele mai noi si mai precise procedee. Folosit atat pentru redefinirea formei sprancenelor, cat si pentru recrearea completa a lor, Microblading-ul ofera un aspect natural. Pigmentii folositi imita culoarea firului de par natural, asigurand o armonie perfecta. Imediat dupa realizarea procedurii, sprancenele vor fi in tonuri putin mai inchise, urmand ca in urmatoarele saptamani sa isi deschida culoarea si sa finalizeze look-ul natural pe care clientii il cauta.

Cursuri Microblading 2017

Insusirea tehnicilor de Microblading necesita rabdare, aparatura profesionala si un grad ridicat de precizie. Toate aceste aspecte sunt acoperite de Eliza Nae Biotek Academy Bucuresti, care ofera in urmatoarele doua luni doua astfel de cursuri pentru indrumarea viitorilor profesionisti in domeniu:

Cursul se adreseaza atat persoanelor cu experienta anterioara, cat si celor fara experienta – tehnica de pigmentare prin metoda microblading fiind diferita de pigmentarea cosmetica. Cursul se va desfasura pe durata a 3 zile, 6-8 ore/zi si costul este (in functie de kitul ales) de 950€ cu kit de start inclus (pretul unui kit este 476€) si respectiv 1300€ cu kit profesional inclus (pretul unui kit este 869€).

Kit-urile BIOTEK – cat costa si ce contin?

BIOTEK PROFESSIONAL KIT (contine toate materialele necesare pentru realizarea a 100 de proceduri de microblading la nivel profesional):

 • Piesa de mana clasica din aluminiu
 • Piesa de mana excentric din aluminiu
 • Calibru profesional
 • 50 lame de unica folosinta cu 14 ace flexibile
 • 50 lame de unica folosinta cu 18 ace flexibile U blade
 • 5 pigmenti Biotek microblading (airless 10ml): ash blond / honey blond / light brown / medium brown / dark brown
 • 20 pliculete cu skin jelly
 • 2 creioane make-up design Biotek: warm grey / smoked brown
 • 2 suporturi sintetice speciale pentru practica

Pret Kit: 1300 euro

Locatie: : Bucuresti – InCity Residence, Calea Dudesti 188 sau Slobozia – Alexandru Odobescu 12 (in functie de inscrieri).

 

BIOTEK BASIC KIT (contine toate materialele necesare pentru realizarea a 50 de proceduri de microblading):

 • Piesa de mana clasica din aluminiu
 • Calibru profesional
 • 50 lame de unica folosinta cu 14 ace flexibile
 • 3 pigmenti Biotek microblading (airless 10ml): honey blond / medium brown / dark brown
 • 10 pliculete cu skin jelly
 • 2 creioane make-up design Biotek: warm grey / smoked brown
 • 2 suporturi sintetice speciale pentru practica

Pret Kit: 950 euro

Locatie: : Bucuresti – InCity Residence, Calea Dudesti 188 sau Slobozia – Alexandru Odobescu 12 (in functie de inscrieri).

Pe langa posibilitatea de a invata de la singurul Master Teacher BIOTEK din Romania – care detine acreditarea si certificarea de centru autorizat BIOTEK International PMU & Microblading unic in Romania – studentii cursului vor putea profita de suport online nelimitat chiar si dupa incheierea cursului. Mai mult , au sansa de a participa la campionate si Masterclass-uri internationale, precum si access la produse de calitate superioara cu care sa isi desfasoare viitoarea activitate.

Eliza Nae Biotek Academy Bucuresti te asteapta sa iti dezvaluie:

 • Ce este Microbladingul si care este scopul lui?
 • Rezistenta culorilor
 • Cum se deseneaza forme corecte si simetrii
 • Cum facem corect fire pe piele sintetica
 • Probleme de piele
 • Culorile si reflexia lor prin piele
 • Sprancenele dupa procedura
 • Retus si corectie

 

Date de contact Eliza Nae Biotek Academy

Telefon: 0727 849 717

E-mail: elizanaeacademy@yahoo.com

Website: www.elizanaeacademy.ro

 

Publicat de elizanae

Aventura mea in domeniu infrumusetarii a inceput in urma cu 21 de ani, cand am deschis primul centru, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridic nivelul calitativ al serviciilor beauty peste standardul cu care eram obisnuita in rolul de clienta. Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 14 ani, m-am indreptat si spre, Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devin Master Trainer si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient. De la Microdermopigmentari Medicale, ca: reconstructia areolelor si mameloanelor ca urmare a unei mastectomii in tratamentul cancerului de san, cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, alopecie, indepartarea tatuajelor, corectii, camuflari, neutralizari, la diverse tehnici de Dermopigmentare a sprancenelor, buzelor, ochilor, le-am studiat pe toate, dintr-o curiozitate si o dorinta constanta de a excela, punandu-mi amprenta personala in stilul si tehnicile aplicate cu succes si remarcate de catre tehnicienii din bransa. Unul dintre momentele memorabile a fost in 2017, cand, cu ocazia celebrarii a 30 de ani BIOTEK, am fost premiata si recunoscuta drept unul dintre cele 12 noi talente, selectata dintr-o multime de participanti, din peste 42 de tari participante. Dincolo de recunoasterea celor din industrie insa, ceea ce ma face cu adevarat fericita si ma motiveaza este multumirea pe care o simt alaturi de fiecare clienta si studenta in parte.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: