Tehnologie dermopigmentare Biotek

Kit-ul include:

Masina Stilus Evo – Alimentare 115-230 V – Consola pentru Stylus Evo Digital – pedala de pornit-oprit
Cablu de conectare – Suport magnetic de repaus – Manual utilizare și întreținere – Garanție
Internaționala 12 luni – Certificat CE

Stilus EVO este o combinatie a tehnologiei, a materialelor si soft high-tech, Stilus este unic. Stilus este alegerea corecta pentru profesionisti.

Mai multa culoare,stres redus si rezultate uimitoare
Puternic si precis, dermograful necesita o trecere pentru a trasa o linie stabila si de durata.

Durere minima
Prin miscare echilibrata de percutie, imprimam putere acului si datorita preciziei aparatului Stilus EVO, realizam tratamentele fara durere.

Pozitionarea acului

Prin posibilitatea ajustarii patrunderii in profunzime a acului în piele, asiguram penetrarea constanta a culorii.
Este cel mai mic si mai usor dermograf cu greutatea de 53 gr. si o lungime de 8 cm.din otel special,este usor sicuprins într-un învelis din otel inoxidabil pur.

Performante maxime la vibratii imperceptibile

Micro-motorul si sistemul de miscare unic a aparatului Stilus, reprezinta o inovatie a tehnologiei. Consola digitala pentru Stilus Evo va permite sa lucrati cu 11,000 de pulsatii pe minut

Miscarea prin impulsuri a acelor confera o miscare precisa cu vibratii imperceptibile ce permit efectuarea unor aplicatii incredibile la nivelul pielii.

CARTUS STYLUS SISTEM 3

Cartusul este singurul dispozitiv cu adevarat igienic alcatuit dintr-o singura componenta. Avantajul de a avea un ac si un tub intr-o singura piesa faciliteaza pregatirea echipamentului in timpul interventiei, asigurand in acelasi timp siguranta si igiena.
Cartusele sunt sterile si impachetate in plicuri speciale care permit montarea acestora fara a atinge acul. Cartusele prezinta mai mult de 17 tipuri diferite de ace pentru a nu limita exprimarea tehnica si pentru a oferi intotdeauna cele mai potrivite ustensile de lucru

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.